Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hé jongens... mama gaat wiet verkopen

‘Hé jongens… mama gaat wiet verkopen’, met deze woorden begon op een doordeweekse woensdag een avontuur in een avontuur.

In dit zwaar geromantiseerde, hier en daar ietwat opgevrolijkt, persoonlijk drama lees je het verhaal van middelbare alleenstaande moeder Hansje. Die al anderhalve baan had en op punt stond met de allerleukste man ooit te trouwen, toen ze geheel per ongeluk zo vanuit haar kinderopvang aan huis de drugshandel in struikelde.

Zelf nog nooit ook maar een joint in haar handen gehad presteerde ze het om, met een pandemie en een hele hoop ander gedoe op de achtergrond, een glansrijke carrière bij elkaar te dealen.

Geschreven zoals ze lult, dus misschien niet geschikt voor de al te teerhartigen onder ons… ;)
Toon details

Schrijf een recensie

Is Hé jongens... mama gaat wiet verkopen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.

Reageren op Hé jongens... mama gaat wiet verkopen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.