Advertentie
Heerlijke dromen

Heerlijke dromen

0
Rank 5812 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
De rozen van Beekbrugge van Wilma Hollander
Maak kennis met De rozen van Beekbrugge: drie beste vriendinnen, die met hun romantische avonturen aardig wat opschudding veroorzaken!

Deel 3
Tuurlijk, Emma is hartstikke blij voor Lotte en Suzan, dat zij de liefde van hun leven hebben gevonden, maar zíj heeft na het stranden van haar huwelijk geen behoefte meer aan een man. Al lijkt het haar soms wel fijn om 's avonds tegen iemand aan te kunnen kruipen... Misschien moest ze zich toch eens online wagen om een date te vinden; wat kan er immers misgaan?
Nou, een heleboel. Haar eerste date blijkt een zelfingenomen kwal, en tot overmaat van ramp struikelt ze midden in het chique restaurant - die stomme hoge hakken! - om praktisch op schoot te belanden bij een erg knappe Italiaanse zakenman. Alsof dat nog niet ellendig genoeg is, blijkt deze Ricardo Mancini een pizzatent te willen openen in Beekbrugge en heeft hij het pand van háár bakkerij daarvoor op het oog. Dát gaat niet gebeuren! Ze verzet zich hevig tegen zijn plannen, maar al snel moet ze zich nog harder verzetten tegen haar gevoelens voor hem...
Genre
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
24 september 2019
ISBN
9789402542479
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker