Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Heksenvrees

Flaptekst Tijdens de reis naar Tsi Chauï raakt het schip van Creed, Elnoril en Grór van koers. Ze komen in gevaarlijke wateren terecht en worden aangevallen door een zeedraak. Ternauwernood bereiken ze land. Ze raken verzeild in een wereld doordrenkt van magie, waar draken als goden vereerd en aanbeden worden. Op het eiland heeft elk dorp en stad een heks die de bevolking daar onderdrukt. In ruil voor hulp belooft de groep deze heksen te verslaan. Vanaf dat moment is er geen weg meer terug. Deze heksen overwinnen blijkt echter niet zo eenvoudig, en in een verbond van drie al helemaal niet. Ze moeten strijden tegen onzichtbare vijanden, heksen die kinderen stelen en manipuleren of zelfs je dromen beïnvloeden. De groep zal hun krachten moeten bundelen, maar de vraag is of ze elkaar daar genoeg voor vertrouwen. Zeker aangezien iedereen zijn eigen plannen heeft. Bovendien blijkt Creed een raadselachtige connectie met het eiland te hebben. Als Elnoril ook nog eens andere duistere krachten op zijn pad tegenkomt, staat de toekomst van het hele eiland op het spel.

Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Heksenvrees het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Heksenvrees

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.