Advertentie
Heksje Mimi  Op vakantie

Heksje Mimi Op vakantie

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Heksje Mimi stopt heel veel spullen in een veel te klein koffertje. Ze gaat met haar heksenvriendjes op reis! Het is een lange rit, maar de heksjes zingen en lachen samen en zo vliegt de tijd voorbij. Als ze eindelijk aan zee aankomen, toveren de heksjes hun tent tevoorschijn en trekken ze meteen hun bikini aan. De zon schijnt heerlijk. Ze zwemmen, spelen met de vlieger en eten een lekker ijsje. 's Avonds is het tijd voor een gezellige barbecue. Wanneer het donker wordt, spelen de heksjes verstoppertje. Maar heksje Roosje is zo moe dat ze in slaap valt op haar verstopplek ... Op vakantie gaan is best vermoeiend.

Een grappig en zomers verhaal over samen op vakantie gaan.
Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
Laatste editie
11 juni 2013
ISBN
9789044819700
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Voorleesfeestje

door: Sandra Hutchison 1 like
Heksje Mimi gaat in dit vrolijke avontuur voor het eerst op vakantie. Ze vertrekt samen met haar heksenvriendjes naar zee. Natuurlijk moeten ze onderweg even stoppen om te plassen. De tent opzetten is voor Heksje Mimi een koud toverkunstje: 1,2,3 en de tent staat. Na een zonnig dagje op het strand...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook