Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Hello Honey, are you there?
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 67 4 16 3 11 2 6 1 2

Hello honey, are you there?

102

Gelezen 95 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 45 Favoriet 11 Recensies 47
Non-fictie Spots 1   Topics 0
Wat als je als vrouw er alleen voor komt te staan ? Vind je dan weer iemand waar je je leven mee wilt delen? Wil je dat wel? En hoe weet je of hij betrouwbaar is?

Pam reist na de dood van haar man de wereld rond. Tijdens haar vier maanden durende trektocht door Zuid-Amerika raakt ze via internet bevriend met George. Vanaf het begin twijfelt ze sterk aan zijn oprechtheid en waarschuwen vriendinnen haar voor scammers (internetoplichters). Toch geniet ze van het contact en raakt ze in de ban van deze man.

Dan vraagt George listig om geld en verandert alles. Via een bevriende relatie schakelt Pam de FBI in, die hun correspondentie gaat volgen. Er ontspint zich een kat en muisspel.

Als ze Peru wil verlaten om naar Ecuador te vliegen wordt ze bij de douane aangehouden en ontstaat er een hachelijke situatie. Gaat het de FBI nog lukken om deze man -of is het een organisatie- te pakken?
+


Genre
Literaire non-fictie
Thriller
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
424
Uitgeverij
pamvandriel
Eerste editie
01 mei 2021
Laatste editie
01 mei 2021
ISBN
9789090323190 , 9789464067668


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Helga
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (47)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hello honey, are you there?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken