Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Herberekening
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 37 3 66 2 21 1 10
VN:

Herberekening

139

Gelezen 153 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 78 Favoriet 3 Recensies 13
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 6   Topics 0

In Herberekening van Frederik Baas komt schoolverlater Leon op straat bij toeval een meisje tegen dat hij van school kent en dat nu al aan het werk is. Ze rijdt in een huurauto en moet ergens papieren ophalen. Ze vraagt hem om even op de huurauto te passen. Dat doet Leon, het meisje komt echter niet meer terug. Dan hoort hij vanuit de auto de stem van de navigatie: ‘Volg de weergegeven route.’ Leon besluit in te stappen en de taak van het meisje over te nemen. Hij gaat op pad, zonder te weten waarheen en wat hij vervoert. De navigatie leidt hem. In eerste instantie voelt dat goed: hij heeft een taak en een doel, alles is overzichtelijk en eenvoudig en ook belangrijk. Maar langzaam wordt hem duidelijk dat het een duistere zaak is en hij worstelt met zijn ongevraagde betrokkenheid en daarmee samenhangende schuldvraag.

Herberekening is de steengoede tweede thriller van Frederik Baas.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
29 maart 2018
Laatste editie
29 maart 2018
ISBN
9789026340178 , 9789026340185


Boekinformatie wijzigen


Recensies (13)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Herberekening

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.