Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het Alibibureau
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 11 3 16 2 1 1 3
VN:

Het alibibureau

34

Gelezen 37 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 16 Favoriet 0 Recensies 3
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 4 Spots 1   Topics 0

Suz Kcrams is directeur van het succesvolle bedrijf SuzCo, dat bemiddelt tussen uitvinders en potentiële fabrikanten. Wat slechts weinig mensen weten is dat Kcrams ook het befaamde Alibibureau runt. Dit bureau verzorgt alibi's voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Nog minder bekend is dat Kcrams, buiten de marges van de wet, met zijn kompaan Charlie alibi's verzorgt voor criminelen, waarbij geweld en afpersing niet worden geschuwd.

De enige die weet van de hoed en de rand is zijn secretaresse Carrol, een ex-escortgirl met wie Kcrams een verhouding heeft en die hem graag definitief aan zich wil binden. Op een dag laat een wanhopige jonge vrouw een smeekbede om hulp achter op Kcrams antwoordapparaat. De stem doet hem aan zijn dochter Maryam denken en hij gaat meteen op onderzoek uit. Vanaf dat ogenblik gaat alles mis wat er maar mis kan gaan.

Kcrams raakt betrokken bij een duistere zaak van seksueel misbruik en mishandeling, waarin hij plotseling zélf de hoofdverdachte wordt. Iemand heeft hem erin geluisd, iemand die een goede reden heeft hem intens te haten.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Spannende boeken algemeen
Uitgeverij
De Geus Spanning
Eerste editie
01 januari 2000
Laatste editie
01 januari 2007
ISBN
9789029067614 , 9789029068970 , 9789044510812
Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Van Peter de Zwaan ga ik zeker meer lezen

door: Marco Books 1 like
Mijn eerste kennismaking met het oeuvre van Peter de Zwaan is Het alibibureau. Op de achterflap ontdek ik dat deze roman niet bepaald zijn eerste werkstuk is. Vier van zijn vroegere boeken werden voor de Gouden Strop genomineerd, evenals dit boek (in 2001).

Het verhaal gaat over de obscure Suz...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het alibibureau

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken