Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het charisma handboek

Hoe word je een leuker, charismatischer, krachtiger en socialer persoon? Je weet wel zo'n iemand waar iedereen bewondering, warmte en liefde bij voelt?
Jij hebt het in je - en je leert het in dit volgepakte boek over charisma. We beginnen dit boek dan ook direct met de 34 allerbeste tips en geheimen die je direct kunt toepassen om charismatischer te worden.
Vervolgens gaan we diepte in middels een hoofdstuk over kwetsbaarheid. Dit is namelijk een extreem belangrijk principe om charismatischer te worden: je moet durven kwetsbaar te zijn en dat betekent simpelweg dat je dingen doet waarvan de uitkomst onzeker is. Omdat je hierdoor helemaal open in het leven staat, groeit jouw charisma enorm.
In de hoofdstukken daarna gaan we wat hardere onderwerpen behandelen: grenzen, assertiviteit en stoppen met pleasen. Dat zijn namelijk echt de thema's die bij een krachtig, charismatisch persoon horen.
Ook is er genoeg aandacht voor aantrekkelijk zijn, goed communiceren en vriendelijk en liefdevol zijn voor de mensen om je heen.
Al met al vormen de hoofdstukken van dit boek de ultieme verzameling met tools om een heerlijk charismatisch persoon te worden

Toon details

Schrijf een recensie

Is Het charisma handboek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Het charisma handboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.