Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het communicatie boek

Hoe kun je socialer, gezelliger en een leuker mens worden, zodat je er mensen mee aantrekt? Hoe kun je je sociale vaardigheden verbeteren? In dit boek vind je tips, oefeningen, lijstjes en voorbeelden voor als je moeite hebt met sociaal contact of sociaal niet sterk overkomt.
Zoek je bovendien de beste en fijnste {professionele) gesprekstechnieken? En hoe je ze kunt toepassen? Ook dit komt uitgebreid aan bod in dit boek.
En hoe kun je beter, duidelijker & effectiever communiceren? Bijvoorbeeld op de werkvloer, met vrienden of met je partner? Wat zijn de beste tips om je persoonlijke communicatie te verbeteren? In de verschillende hoofdstukken van dit boek vind je alle tips en kenmerken voor een warme en sociale persoonlijkheid.
In de komende paragrafen en hoofdstukken komen namelijk alle voorbeelden van verschillende gesprekstechnieken en verschillende soorten gespreksvormen aan bod, inclusief casussen en voorbeelden. Onder andere parafraseren, motiverende gesprekstechnieken, het welbekende 'luisteren samenvatten doorvragen' en nog veel meer komt aan bod.
Je vindt hier zowel basis-gesprekstechnieken als geavanceerde gesprekstechnieken. Ook vind je oefeningen in de verschillende paragrafen. Ze zijn op iedereen toe te passen. Bijvoorbeeld ook in gesprekken met kinderen en leerlingen.
Laten we snel beginnen met het verbeteren van onze gespreksvaardigheden...

Toon details

Schrijf een recensie

Is Het communicatie boek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Het communicatie boek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.