Het complot van de kerken
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Het complot van de kerken

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Dit boek is een vervolg op -Terugkeer van de herder van Hermas- maar kan ook afzonderlijk worden gelezen. In dit deel staat de leer van de drie-eenheid centraal. Deze leer wordt door de auteur gelijkgesteld met de door Johannes voorspelde ‘onnoembare leugen’ die het christendom en de wereld zou inpalmen. De komst van deze leer is vermeld in het Nieuwe Testament alsook de opkomst van het Vaticaan die deze leer nog steeds uitdraagt. Om de codes te kraken die hiermee verband houden is gebruik gemaakt van gematria, een leer die een getalswaarde toekent aan iedere letter van het Hebreeuws alfabet.

Daarnaast wordt er door de auteur uitgebreid aandacht besteed aan de noodlottige gevolgen van deze leer en de culminatie ervan in tot dusver; twee wereldoorlogen! Helaas doet dit alles vermoeden dat de grootste strijd onder de volkeren nog moet losbarsten omtrent de status van Jeruzalem en het zionisme. Zodat iedereen zonder onderscheid, althans volgens de Apokalyps van Johannes, een kant zal moeten kiezen.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
242
Uitgeverij
Aspekt B.V., Uitgeverij
Eerste editie
28 juni 2021
Laatste editie
15 november 2021
ISBN
9789464246971 , 9789464249392


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het complot van de kerken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken