Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Het dossier
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 318 4 198 3 48 2 5 1 1
VN:

Het dossier

Rank 1343 Gelezen 606 Aan het lezen 24 Wil ik lezen 610 Favoriet 74 Recensies 104
Thrillers & Spanning Artikelen 11 Lijsten 6 Spots 21 Hebban 1000 204   Topics 0   Leesclub

De 46-jarige Josta Bresse wordt slachtoffer van een orgaanroof. De Nederlandse recherche stuit tijdens het onderzoek op het duistere DDR-verleden van Josta. Daarom keert Josta terug naar Oost Berlijn, waar ze destijds als kunstvervalser deel uitmaakte van de zogenaamde ‘Königstein Gruppe’. Dit team van vervalsers dat werkte in opdracht van het toenmalige DDR-regime, werd vlak voor de val van de Muur door de Stasi afgevoerd naar de gevangenis Hohenschönhausen.

Reden: Het Dossier.

25 jaar later blijkt Het Dossier nog steeds reden voor moord. Opgejaagd als een wild dier probeert Josta Bresse het Dossier in handen te krijgen, maar de macht van de daders blijkt groot. Enorm groot.

Genre

Boekinformatie wijzigen

Recensies (104)

Keuze van de redactie
Ann Busquart Hebban Recensent

Echte personages in een beklemmende sfeer

door: Ann Busquart 1 reactie 2 likes

Anya Niewierra vertelt op haar website: “Al sinds mijn jeugd heb ik drie passies: reizen, schrijven en schilderen. Van reizen maakte ik mijn beroep, schrijven integreerde ik in mijn werk en schilderen werd mijn hobby.” Deze drie passies wist ze op een voortreffelijke manier met elkaar te verweven...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het dossier

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken