Advertentie
Het front

Het front

45
Gelezen 75 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 37 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0
Rechercheur Winston Garano wordt door zijn ambitieuze baas Monique Lamont opgezadeld met een hopeloze cold case. Lamont denkt met het oplossen van deze oude zaak een grote carrièrestap te kunnen maken. Win heropent de cold case en langzaam maar zeker ontvouwt zich een ingewikkelde moordzaak. Wat hij niet weet, is dat zijn baas er ook bij betrokken is…

Patricia Cornwell is een van de meest gelezen en gewaardeerde auteurs ter wereld. Haar thrillers met patholoog-anatoom Kay Scarpetta in de hoofdrol zijn veelvuldig bekroond met onder meer de Edgar Award en de Gold Dagger Award.
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Mariëtte van Gelder Molly van Gelder
Uitgeverij
Poema Pocket
Laatste editie
23 juni 2010
ISBN
9789021800240 , 9789021010489 , 9789046305461
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Geen houvast

door Rose Leighton op 15-05-2014

Misschien komt het doordat de verwachtingen hooggespannen zijn bij een topauteur als Patricia Cornwell, maar deze korte thriller is een behoorlijke tegenvaller. Wanneer je als lezer na dik tachtig van de slechts hondertachtig pagina’s nog steeds niet de noodzaak voelt om door te lezen, is er iets behoorlijk mis.
Wat het vooral lastig maakt om door dit verhaal gegrepen te worden, is dat...

Lezersrecensies (1)

Een hele thriller half

door: Sikhay 1 like
In het laatste hoofdstuk van The Front wordt alles in een stroomversnelling 'verraden'. De thriller bouwt het mysterie op een boeiende en lezenswaardige wijze op. Er zijn er maar weinig die dat beter kunnen dan Patricia Cornwell. Maar waar het gaat om verrassende plotwendingen en je vasthouden tot...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook