Het geheim van Skull House
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 7 3 7 2 1 1 0

Het geheim van Skull House

15

Gelezen 16 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Spots 3   Topics 0
Als Ellery’s ex – en succesvol auteur – Brandon Abbott plotseling het monumentale Skull House in het dorp gekocht blijkt te hebben en opeens voor Ellery’s neus staat, is hun reünie niet bepaald… hartelijk te noemen. Maar het blijkt al snel dat Brandon minder interesse heeft in Ellery voor zich terugwinnen en meer in het bloederige verleden van zijn nieuwe optrekje, een huis dat volgens de overlevering vervloekt is, en waar meerdere mensen verdwenen zouden zijn.
Maar als Brandon vervolgens plotseling zélf verdwijnt, en iemand aan inspecteur Jack Carson vertelt dat Brandon en Ellery ruzie hadden op de dag van diens verdwijning, is Ellery opnieuw hoofdverdachte in een zaak. En nog erger: omdat Jack en Ellery misschien-wel-misschien-niet méér zijn dan vrienden, wordt de zaak overgedragen aan de minder efficiënte rechercheur Lansing.
Ellery ziet maar één oplossing: zélf uitzoeken wat er achter Brandons verdwijning en het raadsel van Skull House schuilt!
+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Serie
Ellery Page (2)
Aantal pagina’s
164
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
14 april 2022
Laatste editie
14 april 2022
ISBN
9789026161377


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Greet Braem
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Het geheim van Skull House

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken