Advertentie

Het gesprek van je leven

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
In Het gesprek van je leven van Annemiek Leclaire vertellen vijftig vooraanstaande Nederlanders over het gesprek dat hun leven veranderde, de conversatie die grote invloed op hen had of een keerpunt in hun leven betekende. Zo vertelt Lodewijk Asscher over zijn laatste gesprek met Wim Kok, wetenschapper Robbert Dijkgraaf over de ontmoeting met de oncoloog van zijn dochter, en SCP-directeur Kim Putters over zijn coming-out bij zijn schippersfamilie. Youp van ’t Hek gaat in op het verrassende financiële advies van zijn vader, hoogleraar theologie Christa Anbeek op het gesprek met haar jongere broer, die krankzinnig werd verklaard.
Het gesprek van je leven van Annemiek Leclaire brengt alle interviews bijeen die zij het afgelopen jaar in de gelijknamige rubriek in Het Financieele Dagblad publiceerde. Voor de lezers van Die ene patiënt.
Met onder meer Sigrid Kaag, Marc Mulders, Jonnie & Thérèse Boer, Henk Ovink, dj Sunnery James, Laurens Knoop, Claartje Kruijff, Sandra Phlippen, Arthur Japin, Awraham Soetendorp, Dilan Yesilgöz-Zegerius, Sander de Hosson, Rein Wolfs, Marry de Gaay Fortman, Francine Houben, Esther Verhoef, Elnathan Prinsen en Iris van Herpen.
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
21 juli 2021
Laatste editie
21 juli 2021
ISBN
9789026352904 , 9789026352898


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Het gesprek van je leven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.