Advertentie
Het gezicht van het kwaad

Het gezicht van het kwaad

10
Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 45 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Dr. Wim Van De Voorde voerde in zijn 30-jarige loopbaan als wetsdokter duizenden lijkschouwingen uit, hij onderzocht duizenden plaatsen waar een bloederige misdaad is gebeurd, hij kwam in contact met duizenden daders en slachtoffers, in en buiten de rechtbank. Door dat alles kreeg de dokter een goed beeld van ‘het kwaad’: het intentionele kwaad van de psychopaat, de terrorist, de verkrachter en de roofmoordenaar, maar ook het soms door razende emotie ingegeven kwaad van de jaloerse echtgenoot of het ongewilde kwaad bij een ongeval. De Senior en primus van de Vlaamse wetsdokters geeft de lezer zo een uniek inzicht in hoe de menselijke geest werkt in haar donkerste gedaante.

Genre
Thrillers & Spanning , True crime
True crime
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Laatste editie
21 februari 2020
ISBN
9789463931366
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Guy Doms Hebban Recensent

Leerrijk boek over obscuriteit van menselijke psyche

door: Guy Doms 1 like
De Vlaamse Professor Dr. Wim van de Voorde heeft gedurende zijn langdurige carrière als wetsdokter heel wat lijkschouwingen uitgevoerd. Tevens heeft hij een ontelbaar aantal plaatsen delict nauwkeurig onderzocht en heel veel leed gezien. In zijn boek ‘Het gezicht van het kwaad’ gunt hij zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook