Advertentie
Het Groep B Mysterie

Het Groep B Mysterie

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Rechercheur en rallyfan Jan van Schie is niet blij. Hij moet verplicht zijn immense saldo aan vakantiedagen opmaken. Ieder ander mens zou staan te juichen maar Jan vindt zijn werk geweldig en vakantie overbodig. Als hij thuis is na zijn voorlopig laatste werkdag, vraagt hij zich af wat hij in vredesnaam moet gaan doen. Hij besluit zijn oude vriend Cor van der Laak op te zoeken. Cor is een gepensioneerde rechercheur en houdt zich bezig met cold cases, onopgeloste zaken uit het verleden. Een van die zaken betreft de verdwijning van een rallyrijder in 1986. Deze zaak is een obsessie voor de pensionaris geworden. Jan besluit hem te gaan helpen.
Dan volgen de gebeurtenissen elkaar in hoog tempo op. Jan duikt in de geschiedenis van de rallysport van eind jaren tachtig van de vorige eeuw, de periode van de Groep B rallyauto’s. Samen met rallyleek Cor bezoekt hij het Eifelrallyefestival in Duitsland om deze oude rallyauto’s in actie te zien. Daarna wordt er in Amsterdam een lijk gevonden. Het brengt beide mannen uiteindelijk zelfs naar Groot Brittannië. Kunnen zij de oude zaak uiteindelijk oplossen?

‘Het Groep B mysterie’ is de derde rallythriller van Ton Kalter.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
193
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
03 juli 2019
ISBN
9789402192407
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,75
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic