Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Het grote ouwe lullen boek
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Het grote ouwe lullen boek

0

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0

Dit is dan 'Het grote ouwe lullenboek' van mede ouwe lullen Jerry Goossens en Frank van Hellemondt! Want al blijft de man in zijn hoofd altijd een rockende kwajongen, ook in een mannenleven verandert er veel bij het bereiken van een zekere leeftijd. In dit boek komen alle feiten en fabels over het ouder wordende mannenlichaam en -brein aan bod.


Hoe zit het met haaruitval, een beginnend buikje, minder uithoudingsvermogen en impotentie? Komen we allemaal in een midlifecrisis terecht of worden we alleen maar knapper naarmate we ouder worden (ondanks de kaalheid)? Moet je echt gezonder gaan eten en meer bewegen als je eenmaal een middelbare leeftijd hebt bereikt? In dit boek vind je wetenschappelijk onderbouwde antwoorden, interviews met deskundigen herkenbare ervaringsverhalen.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Eerste editie
31 mei 2022
Laatste editie
31 mei 2022
ISBN
9789043924931


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het grote ouwe lullen boek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.