Advertentie

Het grote praktische make-up boek

1

Rank 1817 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Er was Wendy, de journaliste, die erin slaagde om haar wallen te accentueren in plaats van ze te camoufleren en die met vegen in haar fond de teint de straat opging.
Er was Leonie, de visagiste, die vaak geen tijd meer had om zichzelf op te maken voor een feestje omdat ze eerst bij al haar ietwat onhandige vriendinnen een eyeliner moest zetten.
En zo was er het idee voor een make-upboek. Een praktisch boek met concrete tips en handleidingen dat ervoor zorgt dat zelfs de grootste klunzen zich verbluffend mooi kunnen opmaken en weten welke producten ze zich het beste aanschaffen.

Het grote praktische make-upboek is de basishandleiding voor elke vrouw die goed voor de dag wil komen én haar huid wil verzorgen. Het boek begint bij een lesje ontschminken en hydrateren. Logisch, want dat bepaalt hoe je er over tien jaar zal uitzien. Daarna gaan de auteurs aan de slag met kleuren en structuren. Stap voor stap tonen ze aan de hand van realistische foto's (zonder fotoshoppen) de basistechnieken van het aanbrengen van foundation over het accentueren met mascara en eyeliner tot het afwerken met blush en lippenstift. Ze eindigen met concrete tips voor een perfecte look: van naturel tot glamoureus, alles kan, vaak in een mum van tijd.

Dankzij het grote praktische make-up boek is de kans klein dat je met zwarte vegen onder je ogen of met uitgelopen foundation de deur uitstapt. Als je eenmaal weet hoe het moet, kom je altijd stralend voor de dag, tijd of geen tijd. Het boek bevat advies voor beginners, maar ook voor vrouwen die al jaren (onbewust) foutjes maken. Er zijn tal van tips voor de rijpere huid, voor de aankoop van de juiste producten, het bewaren van je make-up... En jawel, zelfs met een miskoop kan je nog prachtige resultaten bereiken!
+


Genre
Non-fictie
Uitgeverij
Van Halewyck
Eerste editie
01 januari 2010
ISBN
9789056179618


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Het grote praktische make-up boek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.