Advertentie

Het Grote Rail Away Boek

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Al meer dan 25 jaar is het treinreisprogramma Rail Away een vaste waarde op de Nederlandse televisie. ‘Het ultieme rustmoment van de dag’. ‘Zen voor de ogen’. Zo omschrijven kijkers het programma. Vanuit je luie stoel de treinreis en uitstapjes meebeleven zonder zelf op reis te hoeven. Dat is Rail Away, een programma waarin de treinreis en de beleving centraal staan. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, laat Rail Away zien hoe duurzaam en plezierig het reizen per trein is.

Maar er komt heel wat bij kijken voordat een aflevering wordt uitgezonden. Welke routes zijn interessant en willen de mensen ter plaatse meewerken? Er moeten vergunningen worden aangevraagd voor het filmen op perrons en bij de machinist. Na de opnamen wordt het beeldmateriaal tot een logisch geheel gemonteerd. De commentaarteksten worden geschreven en ingesproken en de componist bedenkt muziek passend bij de aflevering.

Dit koffietafelboek neemt u mee achter de schermen bij het productieproces van het programma. Het geeft u een indruk van de mooiste reizen van de afgelopen jaren, op de meest bijzondere locaties over de hele wereld!
+


Genre
Geschiedenis & Politiek
Geschiedenis algemeen
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Wbooks
Eerste editie
01 september 2021
Laatste editie
01 september 2021
ISBN
9789462584396


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Het Grote Rail Away Boek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.