Advertentie

Het Langebaan Schaatsen in het Coronajaar

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Auteur H.V. Anderz houdt al vanaf het begin van het Ard- en Keessie tijdperk in de zestiger jaren van de vorige eeuw, allerlei lijstjes met uitslagen en records van het Langebaan Schaatsen bij en nu in dit afgelopen schaatsseizoen, zag hij zijn kans schoon om die lijstjes, aangevuld en compleet gemaakt uit een enorm aantal andere bronnen, te gebruiken in dit boekje over het Schaatsen in dit bijzondere corona-jaar

Het Langebaan Schaatsen was in dit Corona-jaar 2020-2021 toch wel heel bijzonder. Alle wedstrijden stonden in eerste instantie al wel gepland, maar vanwege de overal ter wereld geldende corona-maatregelen konden er een groot aantal helaas niet doorgaan. In de zogenaamde Thialf-Bubbel in het Friese Heerenveen, creëerde men een tegen corona beveiligde omgeving, waar een groot deel van de geplande schaatswedstrijden toch gehouden konden worden.

En..., als klap op de vuurpijl brak er dit jaar ook nog eens bijna een landelijke Elfstedenkoorts uit....!
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Bergsporten
Aantal pagina’s
344
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
17 mei 2021
Laatste editie
17 mei 2021
ISBN
9789464353297


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Het Langebaan Schaatsen in het Coronajaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken