Het levensverhaal van psychiatrisch verpleegkundige Frank R. Hissink en zijn weg naar Jezus Christus
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Het levensverhaal van psychiatrisch verpleegkundige Frank R. Hissink en zijn weg naar Jezus Christus

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Frank vertelt ons over zijn veelbewogen leven als hulpverlener, patiënt in de psychiatrie en geestelijke zoektocht naar herstel en geluk.
Je kunt hem in dit boek volgen op zijn afgaande weg door trauma’s, die hij onder meer opliep tijdens zijn werk op psychiatrische afdelingen. Hij worstelde jarenlang met burn-out, PTSS, angst en depressie. Daarbij was hij in toenemende mate verslaafd aan alcohol. We lezen hoe hij van psychiatrisch verpleegkundige psychiatrisch patiënt werd.
In de seculiere psychiatrie kon hij niet voldoende worden geholpen. Uiteindelijk kwam hij tot geestelijk herstel van trauma’s en verslavingen door de hulp van God en gelovigen, en door het geloof in Jezus Christus. Frank heeft in Hem de Weg, de Waarheid en het Leven gevonden.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
216
Uitgeverij
Galilee
Eerste editie
26 september 2022
Laatste editie
26 september 2022
ISBN
9789493105218


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het levensverhaal van psychiatrisch verpleegkundige Frank R. Hissink en zijn weg naar Jezus Christus

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken