Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het lijk in de baai
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 1 2 0 1 0

Het lijk in de baai

2

Rank 2573 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 17 Favoriet 1 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Boekhandelaar – en soms amateur-speurneus – Ellery Page en politiecommissaris Jack Carson hebben een date: duiken naar het legendarische piratengaljoen Blood Red Rose. Maar dan ontdekken ze in het wrak een ouderwets duikerspak – mét inhoud. Nader onderzoek onthult dat het historische duikerspak een wel erg modern lichaam bevat…
Wie was de mysterieuze duiker? Niemand lijkt te ontbreken in het schilderachtige en gezellige stadje Pirate's Cove. Was dit echt iemand die de waarheid achter de plaatselijke legende van een verloren schat zocht? En hoe eindigde deze onbekende duiker met een kogelgat in zijn schedel…?
‘Het lijk in de baai’ is het vijfde boek in de Ellery Page-mysteries. Ontdek hoe Ellery's avonturen begonnen in ‘Moord op het eiland’, ‘Het geheim van Skull House’, ‘Een dodelijk feest’ en ‘Een schandaal in de Salty Dog’.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
30 november 2022
Laatste editie
30 november 2022
ISBN
9789026165900


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het lijk in de baai

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken