Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het meer dat verdwijnt
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 8 3 1 2 0 1 0

Het meer dat verdwijnt

12

Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 2
Junior Spots 1   Topics 0
Voor de liefhebbers van De kleine walvis van Benji Davies is er Het meer dat verdwijnt van Paddy Donnelly. Dit sfeervolle prentenboek bevat paginagrote illustraties en is vertaald door cabaretier Dolf Jansen.
Meara’s opa woont aan een meer. Het ziet eruit als een doodgewoon meer, maar Meara weet wel beter. Het meer verdwijnt telkens! Als Meara haar opa vraagt hoe dat komt, vertelt hij het ene na het andere mysterieuze verhaal. Ze twijfelt aan de vreemde verhalen van haar opa. Tot ze ontdekt dat het geheim van het meer groter is dan ze dacht en dat de natuur vol bijzondere verhalen zit…
Auteur-illustrator Paddy Donnelly woont in België, maar groeide op in Ierland. Hij baseerde zijn prentenboek op een echt bestaand meer vlak bij zijn oude huis in Ierland. Dolf Jansen heeft vanwege zijn Ierse moeder een speciale band met Ierland en maakte de speelse, fantasierijke vertaling.
+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
40
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
14 juni 2022
Laatste editie
14 juni 2022
ISBN
9789024598847


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het meer dat verdwijnt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken