Advertentie
Het Narrenschip

Het Narrenschip

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Doordat niet iedereen het heeft overleefd, verschillende slachtoffers in de psychiatrie zijn beland en een belangrijke schadeclaim loopt, is het moeilijk om gedetailleerd te reconstrueren wat zich in november 2018 heeft afgespeeld op het eilandresort Mong Ngua, voor de zuidkust van Vietnam.
Vast staat dat de familie en entourage van de bekende Belgische producer en manager Mark Geuns, die het eiland had afgehuurd, niet op de hoogte zijn gebracht van de naderende cycloon. Het Vietnamese bedrijf Vingroup, dat het luxeresort uitbaat, lijkt vervolgens een poging te hebben ondernomen om de rampzalige gebeurtenissen op Mong Ngua in de doofpot te stoppen. Wat de cycloon precies heeft blootgelegd op dit geïsoleerde eiland, blijft onduidelijk, maar de gevolgen zijn ingrijpend en angstaanjagend.

Gentenaars Herbert De Paepe (1969) en Els Depuydt (1971) schreven samen vijf thrillers. Els is communicatie-ambtenaar, Herbert is journalist. Hun epische 'Swartwater'-trilogie werd genomineerd voor de Diamanten Kogel en de Gouden Strop. Ook hun vierde thriller 'Highway 245', een macabere roadtrip door het verschroeide hartland van Californië, kon op veel lof rekenen. Daarnaast publiceerden ze twee kortverhalen in het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift Ellery Queen Mystery Magazine en schreef Els de psychologische roman 'Mia'.

De pers over de vorige thrillers van De Paepe & Depuydt:

"Suspenseboek van het jaar" - NBD Biblion over 'Highway 245'
"Totaal geschifte gruwel" - De Standaard over 'Tarantula'
"Complex en spannend" - Het Nieuwsblad over 'Swartwater'
"Briljant gruwelijke horrorthriller" - Knack over 'Mensenvlees'
Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Beefcake Publishing
Laatste editie
11 oktober 2019
ISBN
9789493111103
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,50
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Café / Waar kijk jij naar uit in oktober?
01 oktober 2019 67 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic