hetontbijtbuffet
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 10 3 8 2 2 1 1

Het ontbijtbuffet

25

Gelezen 28 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 24 Favoriet 0 Recensies 3
Literatuur & Romans Lijsten 3   Topics 0

De figuren in Het ontbijtbuffet willen door het maken van een verre reis of een verblijf in een rustig vakantiehuis aan hun dagelijkse zorgen ontsnappen. Maar weg van dat alles worden ze meer dan ooit met zichzelf geconfronteerd. In deze dertien tragikomische verhalen laat H.M. van den Brink een nieuwe kant van zijn schrijverschap zien: een oog voor exotische omstandigheden en verrassende ontknopingen. Ongenadig is hij in de beschrijving van hun vergissingen, maar tegelijk vol mededogen voor zijn personages en het noodlot dat ze doorgaans zelf over zich hebben afgeroepen. Ze blijken opgesloten in een luxe resort terwijl buiten een bosbrand woedt, zijn overtuigd echte liefde te hebben gevonden in Thailand, worden overgeleverd aan de twintig gangen in het beste restaurant van de wereld, proberen in te burgeren tijdens een verregend dorpsfeest in Frankrijk – niets, kortom, blijft de naar rust, authenticiteit en vrijheid hunkerende toerist bespaard.

+


Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Literaire roman, novelle
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
15 mei 2018
Laatste editie
13 juni 2018
ISBN
9789025452179 , 9789025452186 , 9789025471347


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie

‘Light’kennismaking met markante auteur en mediaman

door: VictorDLV

Op vakantie – letterlijk en figuurlijk uit je comfort zone. Relaties komen op scherp te staan, teleurstellingen liggen voor de hand. Zo speelt het titelverhaal van deze bundel zich af in een resort dat een alleenstaande vader zijn kinderen gegarandeerd geluk belooft. Nog los van de bosbrand in de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het ontbijtbuffet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken