Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het perfecte plaatje

Fay en Liam zijn na drie jaar verloving nog altijd niet getrouwd en gek genoeg lijkt Fay degene te zijn die nu de boot afhoudt. Terwijl het Liam steeds duidelijker wordt waarom dit zo is, komt zijn broer Justin met groot nieuws: hij gaat trouwen en wel op Aruba! Maar tegelijkertijd heeft óók Fay groot nieuws voor Liam. Fay stelt opnieuw haar eigen bruiloft uit, en is druk met het voorbereiden van de grote dag van Justin en zijn aanstaande, River. Maar de roodharige River lijkt Fay net iets té perfect. Ze probeert te bewijzen dat de bride to be er een dubbele agenda op nahoudt, maar werkt zichzelf behoorlijk in de nesten als het allemaal heel anders in elkaar lijkt te steken. Bedriegt Fays intuïtie haar en vormen Justin en River dan tóch het perfecte plaatje? Of bestaat zoiets helemaal niet in de liefde?

Toon details

Recensies (11)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het perfecte plaatje het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Het perfecte plaatje

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.