Advertentie
Recept voor liefde

Het recept voor liefde

16
Rank 5118 Gelezen 21 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 4 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Laura verlangt naar de perfecte liefde. Een vriendin raadt haar aan op zoek te gaan naar een chef-kok, want een man die kan koken kan beslist ook beminnen. Tomasso hoort dit gesprek aan, is in zijn Italiaanse eer aangetast en vastbesloten om Laura te verleiden.

Tomasso, knap en onweerstaanbaar charmant, doet zich voor als kok en nodigt Laura uit om bij hem te komen eten. Tomasso kan nog geen pizza bakken; het is zijn vriend Bruno die de chef-kok is. Bruno belooft zijn vriend te helpen en terwijl hij de meest tongstrelende Italiaanse gerechten voor Laura klaarmaakt, verliest hij in stilte zijn hart aan haar.

Ondertussen wordt Laura betoverd door Tomasso en de fantastische maaltijden die hij haar voorzet. Deze man lijkt een lot uit de loterij, maar er klopt iets niet, want hoe kan iemand die zulke subtiele, fantasievolle gerechten creëert, zo’n fantasieloze minnaar zijn…

Een roman vol culinaire verleiding, zo smakelijk dat je maar één ding wilt: verder lezen! Deze heerlijke feelgoodroman voor de zomer is sexy, romantisch, humoristisch en ontroerend, met onweerstaanbare personages, een Italiaanse sfeer en de meest sensuele beschrijvingen van tongstrelende gerechten.
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
17 december 2013
ISBN
9789026983498 , 9789000333790
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

Super romantisch, lekker boek

door: Petra Philips 1 like
Als je van eten houdt en van de passie voor liefde en eten.... dan moet je dit boek lezen een heerlijk boek om in weg te dromen...Ik ben niet van de romannetjes maar dit was een geweldig boek...komt waarschijnlijk omdat er veel over de passie van eten in staat ook een van mijn hobby's...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook