Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het spook op nummer 113 Spoken in het nauw
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 2 3 3 2 1 1 0

Spoken in het nauw

10

Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 3
Junior   Topics 0

Omdat zijn ouders het veel te druk hebben met hun werk en bijna nooit thuis zijn, brengt Elliot veel tijd door met zijn nieuwe familie, de spoken Eva, Angus, Amedea en Walter. Op een dag krijgen ze bezoek van een inspecteur van de COS (Commissie voor Onaangepaste Spoken). Hij komt controleren of de spoken hun taak wel naar behoren uitvoeren, wat niet helemaal het geval is, als je ziet hoe gezellig ze het hebben met Elliot… Ze gaan dus heel erg hun best moeten doen om de inspecteur ervan te overtuigen dat ze de kleine jongen wel degelijk de stuipen op het lijf jagen. En alsof dat nog niet erg genoeg is, duikt de beroemde spokenjaagster Ulrika Von Paprika weer op. Zal het de spoken lukken om haar om de tuin te leiden? Want hoe kun je nu tegelijk onopvallend en angstaanjagend zijn? Een nieuw verhaal … om je dood te lachen!

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Serie
Het spookt op nummer 113 (2)
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
SU Kids & Digits
Eerste editie
11 mei 2021
Laatste editie
20 mei 2021
ISBN
9789002273049


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Spoken in het nauw

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken