Het sportkookboek 1
Stephanie Scheirlynck
Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnen te krijgen. Zo halen ze het maximum uit hun trainingen en zorgen ze ervoor dat hun lichaam goed herstelt na een inspanning.
Dit boek bevat een schat aan informatie voor zowel professionele als recreatieve sporters. In het eerste deel wordt uitgelegd wat voeding met je lichaam doet en waarom sporters bepaalde soorten voeding nodig hebben. Het tweede deel vertelt je exact wat je moet eten op rustdagen, rustige en intensieve trainingsdagen, dagen met krachttraining en wedstrijddagen. Je krijgt voor elke dag originele en lekkere recepten.
- Genre
-
Culinair
Sportorganisatie, - begeleiding en -verzorging (professioneel incl sportmassage) - Aantal pagina’s
- 240
- Uitgeverij
- Lannoo
- Eerste editie
- 30 maart 2021
- Laatste editie
- 16 april 2021
- ISBN
- 9789401477406 , 9789401478182
Boekinformatie wijzigen