Advertentie

Het toevallige dagboek van B.I.G.

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Het toevallige leven van B.I.G. is een nieuwe hilarische meidenserie vol dagboekverhalen en doodles van auteur-illustrator Jen Carney.

Welkom in het leven van Billie Idema Groen – een meisje met drie ongelukkige initialen, twee lieve moeders en één grote vergissing die haar leven flink op z’n kop zet.

Er is een nieuw meisje op Billies school, en Billie leidt haar rond. Ze vertelt haar van alles over school en de Koekjeswet. En ja… ook over het feit dat twee vrouwen met elkaar kunnen trouwen (de bruiloft van Billies moeders is het evenement van het jaar, tenslotte). Maar dan gebeuren er verdachte dingen. Het nieuwe meisje lijkt wel erg close met Billies beste vriendin Layla. En hoe komt het dat ze zoveel weet over de grote overval op school, de diefstal van mevrouw Robinsons tas?

‘In Het toevallige dagboek van B.I.G. maken lezers kennis met de hilarische wereld van Billie Idema Groen, die haar scherpe, lachwekkende observaties over het leven optekent in haar dagboek vol doodles.’
The Bookseller
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
08 juni 2021
Laatste editie
08 juni 2021
ISBN
9789024589708 , 9789024596157


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Het toevallige dagboek van B.I.G.

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.