Het toevluchtsoord voor gebroken harten
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Het toevluchtsoord voor gebroken harten

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

‘Het toevluchtsoord voor gebroken harten’ van Susan Anne Mason is het eerste deel in een nieuwe serie en speelt zich af in Toronto, 1939. Olivia Rosetti wordt opgepakt en gevangengezet omdat zij ongewenst zwanger is geraakt. Ze wordt ‘onverbeterlijk’ geacht en naar een heropvoedingsgesticht gestuurd, waar ze de meest vreselijke dingen meemaakt.

Wanneer Olivia na anderhalf jaar zwaar getraumatiseerd vrijkomt, wordt ze in huis genomen door Ruth Bennington. Samen besluiten ze een opvanghuis te beginnen voor vrouwen in dezelfde situatie. Maar Olivia blijft last houden van haar verleden – tot ze weduwnaar Darius Reed en zijn dochtertje ontmoet. Zij helpen haar om zich langzaam weer geliefd te gaan voelen.

Susan Anne Mason was altijd al een meester in het schrijven van meeslepende historische romans, en in deze nieuwe serie wordt het nog een stukje aangrijpender. Als je eenmaal in deze roman begonnen bent, kun je hem onmogelijk nog wegleggen.

+


Genre
Literatuur & Romans
Historische roman (populair)
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
KokBoekencentrum Fictie
Eerste editie
09 februari 2022
Laatste editie
09 februari 2022
ISBN
9789029732451 , 9789029732468


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het toevluchtsoord voor gebroken harten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken