Advertentie
Het veld

Het veld

3
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie Top25's 1   Topics 0
Wetenschapsjournaliste Lynne McTaggart beschrijft het verhaal van een groep wetenschappers die per ongeluk het Zero Point Field (nulpuntveld) ontdekten, een oceaan van microscopische vibraties die alles met alles in het universum blijken te verbinden als een soort onzichtbaar netwerk. Het Veld gaat verder dan het werk van Fritjof Capra en stelt een plausibele wetenschappelijke theorie voor die alles verklaart, van de werking van DNA en communicatie tussen cellen tot homeopathie en ESP. Het Veld is het buitengewoon leesbare verslag van een speurtocht van verschillende wetenschappers van naam naar de universele kracht en hun succesvolle pogingen een nieuw wetenschappelijk paradigma te formuleren, dat een revolutie in ons wereldbeeld teweeg zal brengen. Een baanbrekende en inspirerende wetenschappelijke visie op mens en kosmos.

Bekend van Dan Browns bestseller: Het verloren symbool
Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
AnkhHermes, Uitgeverij
Laatste editie
03 januari 2013
ISBN
9789020209129
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Achterhaald...

door: Angela Thissen - van Heeswijk 1 like
In de 'Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)' die ik volg werd dit boek aangeraden. Ik heb het met veel interesse gelezen, ook al was het af en toe 'taai' door de opsomming van vele onderzoeken. Maar het onderwerp, het energieveld en het bewustzijn, boeit me. Het boek is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook