Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het verlaten huis
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 29 3 21 2 2 1 1

Het verlaten huis

62

Gelezen 65 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 87 Favoriet 1 Recensies 3
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

‘Het verlaten huis’ is de tweede roman van Sarra Manning, na het succesvolle ‘De laatste dans’. In dit meeslepende verhaal komen heden en verleden samen.
Londen, 2016. Na een groot verlies proberen Zoë en Win hun leven weer op te pakken. Ze storten zich op het opknappen van het huis dat ze net gekocht hebben, een huis dat in 1936 gebouwd is maar waar nooit iemand heeft gewoond.
Dan vindt Zoë een koffer, met daarin een agenda uit 1936, van ene Libby. De geschiedenis van het huis intrigeert Zoë, en ze hoopt dat ze met de gegevens uit de agenda kan achterhalen wie Libby was en waarom ze nooit in het huis is gaan wonen dat wel voor haar bedoeld was.
Maar als Zoë ziet wat er nog meer in de koffer verborgen ligt, breekt haar hart opnieuw…
Sarra Manning is van huis uit journalist. Naast romans schrijft ze artikelen voor bladen als ‘Red’, ‘Elle’ en ‘Grazia’. Net als in haar debuutroman ‘De laatste dans’ ontdekt de lezer in ‘Het verlaten huis’ dat de levens van twee vrouwen ondanks de tachtig jaren die hen scheiden toch met elkaar verweven zijn.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
464
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
09 oktober 2018
Laatste editie
10 oktober 2018
ISBN
9789026146121 , 9789026146138


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie
Sanne de Graaf Hebban Recensent

Aangrijpend onderwerp houdt de lezer lezend

door: Sanne de Graaf 1 like

Na een heftige periode kopen Zoë en Win een oud huis dat volledig verbouwd moet worden. Maar niet alleen het huis kan een grondige opknapbeurt gebruiken, ook aan hun huwelijk zullen ze hard moeten werken. Het verlies dat ze hebben geleden, het te dure huis dat ze hebben gekocht en de omvangrijke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het verlaten huis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken