Advertentie

Het wemelt hier van de beesten

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
‘Het wemelt hier van de beesten’, omvat lapidaire memoires doorheen de jaren ’60, ’80 en ’90 alsmede enkele referenties aan het jaar 2020, van de auteur Peter A. Pover, waarin een hoofdrol is weggelegd voor dieren, met name; wespen, vogels en schapen, maar waar ook ruimte is voor filosofen, Sylphides en diverse Privé-domeintitels van De Arbeiderspers; het fameuze fonds onder andere opgericht en groot gemaakt door Martin Ros. Ook een ode dus aan een iconisch uitgever.

Peter A. Pover beoogt met ‘Het wemelt hier van de beesten’ een aantal herinneringen uit zijn jeugd, studietijd en werkend leven wat af te stoffen maar ook zijn voorliefde voor de melancholie vlot te trekken voordat de aanstormende duisternis hem definitief zal verslinden. Hij is opgeleid als filosoof te Amsterdam en heden werkzaam voor de overheid. Eerder verscheen van hem: ‘Integriteit: wat te doen?’.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
170
Uitgeverij
Aspekt B.V., Uitgeverij
Eerste editie
15 maart 2021
Laatste editie
15 maart 2021
ISBN
9789464241129


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Het wemelt hier van de beesten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken