Advertentie
9200000102508386

Hoe ik probeerde een goed mens te zijn

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Ulli en Georg zijn een stel, maar zijn impotentie is een probleem. Met instemming van Georg begint Ulli daarom een tweede relatie met de sympathieke Kimata. Maar als de liefde van Kim obsessieve vormen aanneemt, vertaalt zijn ooit aandoenlijke jaloezie zich naar woedeaanvallen die sluipenderwijs frequenter en gewelddadiger worden. Ulli Lust laat zien hoe ook een zelfbewuste, zelfstandige vrouw die niet aarzelt om ‘nee’ te zeggen, verstrikt kan raken in een gewelddadige relatie. Het kan je blijkbaar overkomen als je je eigen weg zoekt in het leven en niet zo goed in een hokje past. Net als in haar vorige graphic memoir, Vandaag is de laatste dag van de rest van je leven, vertelt Ulli Lust haar levensverhaal met een nietsontziende eerlijkheid. Of ze nu twijfelt over haar rol als moeder, naar een inkomen zoekt als beginnend kunstenaar, seks heeft met Kim of doodsangsten uitstaat als hij doordraait… Lust probeert de lezer altijd zo intiem en intensief mogelijk deelgenoot te maken van haar leven. En daarin slaagt ze beter dan ooit.

Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
372
Uitgeverij
Soul Food Comics
Laatste editie
04 september 2019
ISBN
9789492882042
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 27,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Rauw, maar eerlijk verhaal van een gedoemde liefde

door Koen Driessens op 16-10-2019

Als je leert van je stommiteiten, moet de Oostenrijkse illustratrice Ulli Lust inmiddels wel een heel wijs mens zijn. Ze is bovendien zo sympathiek (of masochistisch) haar eigenzinnige en op het randje levensbedreigende blunders met het publiek te delen. Tien jaar na haar grafische verslag van een onwaarschijnlijke roadtrip als 17-jarige door Italië legt ze ongegeneerd haar noodlottige...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook