Advertentie
Hoogsensitieve ouders

Hoogsensitieve ouders

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Hoogsensitieve ouders zijn op een opmerkelijke manier met hun kinderen verbonden. Ze denken dieper na over alles wat hun kinderen aangaat en ervaren daarbij sterke emoties, zowel positieve als negatieve. Om hoogsensitieve ouders te helpen erachter te komen welke impact hun hoogsensitiviteit op hen heeft en ze te leren daarmee om te gaan, heeft Elaine N. Aron deze praktische en positieve gids geschreven. Hoogsensitieve ouders bevat, naast zelftests en adviezen, inzichten in de vijf grote problemen die hoogsensitieve ouders tegenkomen in relaties. Daarnaast geeft het boek antwoord op de volgende vragen:

•Hoe ga je om met de negatieve gevoelens die je kunt ervaren rondom ouderschap?
•Hoe zorg je ervoor dat je niet overprikkeld raakt door je eigen kinderen?
•Hoe reageer je op de toename aan sociale interacties?
•Hoe maak je contact met andere ouders als je verlegen bent?

Elaine N. Aron doet al tientallen jaren onderzoek naar hoogsensitiviteit en schreef naast wetenschappelijke artikelen onder meer de boeken Hoogsensitieve personen, Hoogsensitieve personen in de liefde en Het hoogsensitieve kind. Ze heeft een eigen praktijk voor psychotherapie en publiceert samen met haar echtgenoot artikelen over familierelaties.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
280
Uitgeverij
Lev.
Laatste editie
21 april 2020
ISBN
9789044979237
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic