Advertentie
Hormoonyoga

Hormoonyoga

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een natuurlijke balans voor vrouwen in de overgang

Wie zou niet in elke levensperiode over zijn/haar volle vermogens willen beschik-ken, en gezond, fit en energiek willen blijven?
Dat kan met behulp van de yoga-oefeningen die in dit boek worden beschreven. Ze zijn vooral voor vrouwen bedoeld die met enige zorg de overgangsjaren zien naderen, of reeds in de overgang beland zijn, en die zich daar wat onzeker over voelen.

De Braziliaanse yogadocente Dinah Rodrigues is 93 jaar oud en zelf het levende bewijs dat de door haar ontwikkelde Hormoonyoga werkt. Ruim 30 jaar lang doceert zij over de hele wereld haar methode, met spectaculaire resultaten. Het zijn dynamische yoga-oefeningen die de aanmaak van oestrogeen, het ‘vrouwelijk hormoon’, bevorderen. Bij vrouwen boven de 35 jaar wordt de natuurlijke aanmaak hiervan vertraagd, met stemmingswisselingen en allerlei overgangsklachten als gevolg. Deze klachten kunnen sterk verminderen door het regelmatig uitvoeren van deze oefeningen.

Ook voor yogadocenten geeft dit boek nieuwe en gespecialiseerde informatie over het afstemmen van de oefeningen op specifieke klachten.

Dit is de vijfde druk van het in 2010 verschenen boek met een nieuwe cover en ISBN.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Oosterse oefeningen (yoga, tai-chi e.d.)
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Uitgeverij Panta Rhei
Laatste editie
01 september 2020
ISBN
9789088402227
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic