Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Iedereen kan dansen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Iedereen kan dansen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Iedereen kan dansen is een boek dat je niet vaak tegenkomt: een literaire fotostrip, een muzikaal sprookje dat je de kans geeft om vanuit je luie stoel alles te doen wat we momenteel niet mogen in de echte wereld: reizen, avonturen beleven, dansen en het leven vieren.

Raoul de Jong vertelt zijn levensverhaal in geuren en kleuren, in woord en beeld, met tekst en muziek. Hij brengt een ode aan degenen die hem hebben geïnspireerd: zijn oma en opa met wijze levenslessen, zijn alleenstaande hippiemoeder, de depressieve vrienden uit Schiedam, de musicalsterren op Broadway, zijn grote literaire voorbeelden, zijn Italiaanse geliefde Gianluca en zijn eigen Surinaamse vader. Samen dansen zij de sterren van de hemel en laten ze zien hoe je het leven kunt veranderen in een grandioze musical.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
De Meent
Eerste editie
14 mei 2021
Laatste editie
01 maart 2024
ISBN
9789083112503


Boekinformatie wijzigenReacties op: Iedereen kan dansen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.