Advertentie

Ik ben Roza

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Er zijn CIN3 cellen in de LETZ gevonden”.
Razendsnel graaf ik in mijn geheugen naar de cervicale intra-epitheliale neoplasie categorisering. Je zou ook kunnen zeggen: de afwijking in de bekledende laag van de baarmoederhals. Maar waarom makkelijk doen als het moeilijk kan?
“CIN3 is niet goed toch?”

In dit boek beschrijft Floor Nusink hoe Roza in 2013 naast vrouw, dochter, moeder, echtgenote, zus, vriendin en werkneemster ook kankerpatiënt werd. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel. Roza had het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker als een soort formaliteit beschouwd. Dit bleek heel anders uit te pakken.

Deze roman gaat over de transformatie die Roza doormaakte na het krijgen van de diagnose kanker. Met het overleven van deze ziekte kreeg ze de tijd om iets anders van haar leven te maken dan wat ze tot dan toe deed. Ze leerde te luisteren naar haar eigen innerlijke stem en te handelen naar wat ze hoorde.
Een inspirerend verhaal over een sterke vrouw die haar eigen weg vindt in een ernstige crisis.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
135
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Eerste editie
19 november 2020
Laatste editie
19 november 2020
ISBN
9789463652834


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Ik ben Roza

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.