Advertentie

Ik had je gedacht mijn kind

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het verhaal van de jonge vader Casper die binnen een jaar zijn zoons Lennard en Simon verliest. In beide gevallen kort na hun geboorte. Dit ontwapenend eerlijke en ontroerende boek gaat over ontreddering en kwetsbaarheid, over liefde en levenskracht.

Mijn pieper gaat. Het is een buitenlijn: Lau.
'Ja, met mij: ik ga nu naar het ziekenhuis, nog even een check-up.'
'Hoezo, check-up?'
'Nou, ik voelde hem vandaag wat minder en dan zijn ze heel secuur.'
''Ik had je gedacht mijn kind'' is het verhaal van de jonge vader Casper die binnen een jaar zijn zoons Lennard en Simon verliest. In beide gevallen kort na hun geboorte. Er volgt een periode van diepe rouw, waarna Casper en zijn vrouw Laura opnieuw zwanger proberen te worden. Zonder succes. Na een lange overlevingstocht besluiten ze uiteindelijk samen verder te gaan.
Direct en zonder zichzelf te ontzien beschrijft Casper van Koppenhagen wat hij meemaakte. Zijn relaas wordt aangevuld met fragmenten uit het dagboek van zijn vrouw Laura Soudijn. Dit ontwapenend eerlijke en ontroerende boek gaat over ontreddering en kwetsbaarheid, over liefde en levenskracht.
Casper van Koppenhagen is revalidatiearts. In 2006 schreef hij de voetbalthriller ''Bram Breedveld, spits van Oranje''. Laura Soudijn is zelfstandig trainer en coach in teamontwikkeling en persoonlijke begeleiding.
Genre
Non-fictie
ISBN
9789490217662
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic