Advertentie
Ik kan er een boek over schrijven

Ik kan er een boek over schrijven

5
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Nadat Hesron weer eens is gedumpt - deze keer door een dame met wie hij hoopte samen oud te worden - gaat hij op zoek naar een nieuwe vrouw in zijn leven. Wat volgt is een online speurtocht op dating apps naar de vrouw van zijn dromen. Hij verzamelt duizenden matches en heeft tientallen dates, in binnen- en buitenland. Alles komt voorbij, van vegetariërs tot officieren van justitie en van bakfietsmoeders tot golddiggers. 'Ik ben blij dat ze geen Nederlands kan lezen, want als ze kon ontcijferen dat er op mijn knalgele Vomar-tas met rode koeienletters VOORDEELTAS staat, waren we snel uitgepraat.'
Iedereen doet zich online anders voor, ook de nuchtere Hesron. Maar in dit boek stelt hij zich eerlijk en kwetsbaar op, met een flinke dosis humor. Als lezer hoop je dat hij zijn droomvrouw zal vinden, maar lukt hem dat ook?

De ongeveer 35-jarige Hesron Bon date wat hij kon. Hij noemt zich 'geen schrijver' maar kan waargebeurde verhalen vertellen als geen ander. Dit is zijn eerste en waarschijnlijk ook enige boek.
Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Uitgeverij Brandt
Laatste editie
04 juni 2018
ISBN
9789492037831 , 9789493095144
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic