Ik leer paardrijden

Ben jij een grote paardenfan en wil je alles weten over paarden, pony's en leren paardrijden? Dan is dit boek speciaal voor jou gemaakt! Het vertelt je namelijk alles wat je moet weten om een perfecte ruiter te worden. - Hoe verzorg ik een paard? - Waar moet ik op letten tijdens het leiden en het aanbinden? - Hoe kan ik met een paard aan de hand oefenen? - Welke figuren kan ik rijden in de piste? - Waar moet ik op letten als ik buiten ga rijden? Alles wordt stap voor stap uitgelegd en met veel foto's duidelijk gemaakt. Paarden zullen geen geheimen meer voor je hebben!
Toon details

Schrijf een recensie

Is Ik leer paardrijden het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Ik leer paardrijden