Advertentie

il Circolo

138

Rank 731 Gelezen 140 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 166 Favoriet 49 Recensies 74
Thrillers & Spanning Spots 1 Top25's 7   Topics 0
Lotte is een 35-jarige vrouw die haar leven wijdt aan haar gezin en patiënten. Door een heftige gebeurtenis in haar privéleven besluit zij in te gaan op de laatste wens van haar ongeneeslijk zieke, gedetineerde patiënt Salvatore om zijn zoon Aldo op te sporen. Deze zoektocht leidt haar naar Arizona, maar verloopt alles behalve vlekkeloos. Ze wordt op allerlei manieren belemmerd door een aantal mannen die kennelijk niet willen dat ze in haar missie slaagt. Wanneer zelfs haar dochters hierdoor in gevaar komen, keert zij terug naar Nederland. In de ziekenhuiskamer van Salvatore treft Lotte een onherkenbare, levenloze man aan. Vanaf dat moment komt Lotte voor duivelse dilemma’s te staan. Ze raakt steeds meer verstrikt in een web van leugens en bedrog en om te overleven en levens te redden zal ze hoog spel moeten spelen.

Il Circolo is een genadeloze psychologische thriller waarin de hoofdpersoon gedwongen wordt haar eigen gecreëerde leugens onder ogen te zien.

Marja Boomstra (Harlingen/Weert) debuteerde op indrukkende wijze met haar psychologische thriller ‘Als het verleden toekomst wordt’. “Een boek wat onder je huid gaat zitten”, aldus Thijs van Assche/Libelle.be, gevolgd door een aanbeveling als zomerleestip in Vlaanderen.

Een uiterst verdienstelijk debuut van Boomstra die met ‘Als het verleden toekomst wordt’, haar visitekaartje direct stevig afgeeft, aldus Hanneke Tinor-Centi/literair agent.

De auteur haalt haar inspiratie uit haar uitgebreide werkervaring binnen de sociaal-maatschappelijke context.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Literaire thriller
Serie
Lotte Vermeer (1)
Aantal pagina’s
289
Uitgeverij
Müller-Boomstra publishing
Eerste editie
15 november 2019
Laatste editie
15 november 2019
ISBN
9789090323299 , 9789090325545


Boekinformatie wijzigen
5 keer bewerkt, laatste bewerking door MarjaBoomstra
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (74)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: il Circolo

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.