Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Slangengif

Wanneer de vierentwintigjarige verlegen Floor een opdracht aangeboden krijgt om foto’s in Egypte en Saudi-Arabië te maken voor een brochure van een nieuwe groepsrondreis, twijfelt zij geen seconde. Zelfs de hautaine Veronica die met haar meegaat om de tekst van de tour te beschrijven, kan haar er niet van weerhouden.
De samenwerking loopt door het afstandelijke gedrag van Veronica echter niet van een leien dakje. Floor krijgt steeds meer het gevoel dat zij iets voor haar verborgen houdt en gaat op onderzoek uit. Zo ontdekt ze dat hun mysterieuze, aantrekkelijke medereiziger Rayan Veronica, maar ook haar scherp in de gaten houdt.

Floors Facebook-vriend Hamadi blijkt ook in Egypte te zijn, en hij wil haar graag ontmoeten. Ze gaat op zijn avances in om onder haar ontluikende gevoelens voor Rayan uit te komen. Als Hamadi het hele reisgezelschap meeneemt naar Saudi-Arabië, krijgt de reis plotseling een héél andere wending ...
Toon details

Recensies (47)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Slangengif het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Slangengif

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.