Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Slangenvel

Floor en Rayan wonen al ruim twaalf jaar met hun twee kinderen in Cairo. Af en toe werkt zij als reisleidster voor een Nederlandse organisatie. Haar leven kabbelt ogenschijnlijk rustig voort, totdat er bij een rondreis oude bekenden aanwezig zijn, die tot Floors grote verbazing beweren dat zij hen persoonlijk heeft uitgenodigd.
Wanneer een van de groepsleden nog voor de reis is begonnen overlijdt, volgen angstaanjagende gebeurtenissen zich in hoog tempo op. Floor vreest dat het verleden haar inhaalt en is ervan overtuigd dat in ieder geval een van de reizigers haar naar het leven staat.
Samen met Rayan gaat ze op onderzoek uit. Maar als Rayan ontdekt dat Floor geheimen voor hem heeft en een meer dan vriendschappelijke omgang met een zekere Bram van de Water onderhoudt, komt zij er helemaal alleen voor te staan.
Dit derde deel van de 'Floor'-serie is als stand-alone te lezen!
Toon details

Recensies (21)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Slangenvel het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Slangenvel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.