Advertentie

In de ban van bedrog

141

Gelezen 216 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 63 Favoriet 6 Recensies 4
Thrillers & Spanning Lijsten 6 Spots 2   Topics 0

Op een zomerse ochtend doet Ian Armstrong tijdens een eenzame strandwandeling een macabere ontdekking. Een bloeddorstige troep meeuwen stort zich krijsend op een betonnen bunker. Ian weet dat hier, aan de kust van Essex, geregeld dode zeehondjes aanspoelen en hij vindt inderdaad een lijk in de bunker, maar niet van een beest. Wat Ian aantreft is het ontzielde, zwaar verminkte lichaam van een man.

Een tragische vondst, die voor de nodige commotie zorgt in de badplaats Balford-le-Nez. Vooral in Pakistaanse kringen, want het slachtoffer blijkt Haytham Querashi te zijn, een jongeman die op het punt stond te trouwen met de enige dochter van de belangrijkste man binnen de lokale Pakistaanse gemeenschap. De Pakistanen zijn ervan overtuigd dat Haytham vermoord werd en verwijten de politie laksheid en terughoudendheid bij het onderzoek. De dreiging van de rassenonlusten hangt zwaar over het anders zo rustige badplaatsje.

Geintrigeerd door de complexiteit van de situatie besluit brigadier Barbara Havers haar welverdiende strandvakantie te onderbreken. Ze biedt haar medewerking aan, niet in de laatste plaats omdat het onderzoek wordt geleid door Emily Barlow, de door haar zo bewonderde inspecteur. Een samenwerking van twee doortastende vrouwen, die zijn vruchten lijkt af te werpen, totdat Barbara tot de ontdekking komt dat er maar een persoon op de wereld is die je kunt vertrouwen. Dat ben je zelf...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Pockets populaire fictie
Pockets spanning
Thriller
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Deception On His Mind
Serie
Thomas Lynley & Barbara Havers (9)
Vertaald door
Rie Neehus
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
Eerste editie
31 augustus 1997
Laatste editie
08 mei 2012
ISBN
9789022983485 , 9789044927917 , 9789022987278
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: In de ban van bedrog

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken