Advertentie
In de ban van een FAKER!

In de ban van een FAKER!

0
Rank 9185 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Doe jij aan online daten? Pas dan op. Er zijn websites in Nederland en België die werken met nepprofielen. Op die sites lijkt het of je contact hebt met echte hete babes. Maar in werkelijkheid zijn dat meestal ingehuurde medewerkers van het bedrijf achter de Fake datingsite.
Vaak berekenen deze nepdating websites jou geld per bericht. Zij proberen jou zo lang mogelijk aan de praat te houden om zoveel mogelijk geld aan jouw berichten te verdienen. Auteur Riley Parks ook bekend van haar boek _''Nep dating sites_'' Ging wederom weer undercover nu met Screenshots van hoe nou zo'n chat te werk gaat en screenshots van bijvoorbeeld hoe een fake dame jou nu aan de praat houd. Ook heeft ze bewijzen verzameld waarom de vrouwen zo veel van je weten en waarom ze zo goed op al die mannen weten in te spelen. Daarbij komen de studio's die er aan meewerken ook aan het licht en geeft Riley Parks wederom nieuwe tips om een fake dame te herkennen.
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
154
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
26 maart 2020
ISBN
9789464058819
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic