Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
In de spiegel
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 1 2 0 1 0

In de spiegel

2

Gelezen 3 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
In In de spiegel vraagt journalist en presentator Frénk van der Linden zijn collega’s naar hun allesbeslissende interview. Dat ene gesprek dat een grote of zelfs doorslaggevende invloed heeft gehad op de gedachten en gevoelswereld van de interviewers, op hun professioneel en persoonlijk handelen en wandelen.
Alle interviewers maken vroeg of laat een moment mee waarop een ontmoeting met een gesprekspartner hun kijk op het leven of de journalistiek verandert. Plots raken de woorden van de geïnterviewde een snaar die nog lang blijft natrillen.
64 vakgenoten gingen de uitdaging aan en schreven een verhaal over een ontmoeting die hun persoonlijke of professionele leven een nieuwe dimensie gaf. Youp van ’t Hek, Clairy Polak, Cisca Wijmenga, Jochem van Gelder en vele anderen vertellen over een inspirerende ontmoeting. Maar ook gelegenheidsinterviewers als Theo Maassen, Jan Brokken en Bettine Vriesekoop leverden een bijdrage.
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
01 november 2022
Laatste editie
01 november 2022
ISBN
9789021035055 , 9789021035031


Boekinformatie wijzigenReacties op: In de spiegel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.