Advertentie

Insecten: Het geflipte leven van zespotigen en andere vreemde beesten

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Welkom in het wonderlijke universum van een van de meest gevarieerde dierengroepen op aarde: insecten. Peter Berx en Lieven Scheire gidsen je door een wereld vol ongelofelijke, verbazingwekkende en bizarre verhalen over deze zespotigen en andere kriebelbeestjes.

Lieven Scheire is zot van insecten. En Peter Berx weet er alles over (hij is entomoloog, zo heet dat). Die combinatie van passie en kennis leidde tot een plezant en boeiend insectenboek, vol "Wow", "Aha" en "Wat!?"- ervaringen.

Trek op safari in je eigen tuin en tref een geheel nieuwe habitat met een rijkdom aan soorten. Van de 'stinkende kortschildkever' tot de 'wollige appelbloedluis'. Ontdek in de insectenwereld verhaallijnen van drama, diefstal, bedrog, hard labeur en seks, al ware het Game of Thrones in het struikgewas. Maak kennis met de echte zombies op deze aarde. En kweek je favoriete soort of bouw een hotel voor je nieuwe lievelingsdieren.

Rijkelijk geïllustreerd, boeiend verteld en doorspekt met hands-on doe-projecten. Laat de wereld der insecten, van het gewone lieveheersbeestje tot de 'kameelhalsvlieg', ook de uwe worden!
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
229
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Laatste editie
16 oktober 2020
ISBN
9789463932899


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marvin O.
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie


Reacties op: Insecten: Het geflipte leven van zespotigen en andere vreemde beesten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.