Maxine Clark heeft vele zomers op Sicili? en in Toscane doorgebracht met het geven van cursussen in de Italiaanse keuken aan studenten uit de hele wereld. Breng een stukje Itali? op tafel met een aantal van haar favoriete salades.
Het geheim van het maken van een perfecte salade is het gebruik van eenvoudige en verse ingredi?nten van goede kwaliteit, iets wat de Italianen goed beseffen. Neem een sappige rode tomaat, een plakje romige buffelmozzarella, een handvol pittige basilicum, voeg daar een scheutje goudkleurige olijfolie aan toe, en u hebt de klassieke Insalate Caprese perfectie op een bord.
Het geheim van het maken van een perfecte salade is het gebruik van eenvoudige en verse ingredi?nten van goede kwaliteit, iets wat de Italianen goed beseffen. Neem een sappige rode tomaat, een plakje romige buffelmozzarella, een handvol pittige basilicum, voeg daar een scheutje goudkleurige olijfolie aan toe, en u hebt de klassieke Insalate Caprese perfectie op een bord.